Hapé
0086-17753569640
Nelepon Kami
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Top Type Breaker RB4

Pedaran pondok:


  • MOQ: UNIT
  • Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Waktos pangiriman: 7 dinten saatos kéngingkeun pembayaran anu maju
  • Palabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur Utama

    Alat padamel anu penting pikeun breaker hidrolik, anu nganggo minyak tekanan anu disayogikeun ku stasiun pompa tina excavator atanapi loader, tiasa langkung épéktip ngabersihan batu anu ngambang sareng leutak dina sela batu dina fungsi pondasi gedong. Hal ieu digunakeun sasarengan sareng excavator listrik sapertos excavator hidrolik. Éta tiasa seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, jalan tol, jalan raya, konstruksi sareng lapangan konstruksi atanapi prosés sanés. Éta tiasa ngagaleuh barang anu atos sapertos batu, beton bertulang, trotoar semén, sareng gedong lami. Operasi naksir sareng ngabongkar ogé tiasa dianggo pikeun operasi spésifik sapertos riveting, derusting, geter, tamping, piling, jst ku cara ngaganti batang bor, anu serbaguna pisan. Kalayan kaunggulan kaamanan sareng efisiensi na, breakerna parantos seueur dianggo dina ngarusak sekundér di daérah penambangan, sakedik-sakedik ngagentos blasting sékundér pikeun ngaremuk skala ageung. Dina operasi tambang, panerapan pemutus hidrolik dina kaayaan khusus anu tangtu nampilkeun kaunggulan unik, utamina dina operasi tambang selektif sareng pertambangan non-blasting. Éta mangrupikeun jinis metoda tambang anu énggal.

    Spésifikasi

    BARANG UNIT RB4
    Beurat awak (inc. chisel) kg 89
    Beurat total kg 158
    Ukuran (L * W * H) mm 1344 * 230 * 370
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 25 ~ 50
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 90 ~ 120
    Frékuénsi niup bmp 600 ~ 1100
    Diaméter pahat mm 53
    Beurat operator ton 2,5 ~ 4.5

    Pangangkut

    Merek Modél
    XCMG 40
    UCING 303C CR 303,5C CR
    KOMATSU PC10 PC12 PC15 PC20 PC27
    HYNUDAI ROBEX35
    DOOSAN DAEWOO DH30 DSL602 SOLAR30 / 035
    HITACHI EX25 / 27/30 / 33/34 UE30
    KOBELCO SK035
    VOLVO EC30 / 25/35 ZL302
    KUBOTA 35
    SUNWARD SWE30 / 40

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami