Hapé
0086-17753569640
Nelepon Kami
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Jempé Tipe Breaker RB6A

Pedaran pondok:


  • MOQ: UNIT
  • Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Waktos pangiriman: 7 dinten saatos kéngingkeun pembayaran anu maju
  • Palabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur Utama

    Alat padamel anu penting pikeun breaker hidrolik, anu nganggo minyak tekanan anu disayogikeun ku stasiun pompa tina excavator atanapi loader, tiasa langkung épéktip ngabersihan batu anu ngambang sareng leutak dina sela batu dina fungsi pondasi gedong. Hal ieu digunakeun sasarengan sareng excavator listrik sapertos excavator hidrolik. Éta tiasa seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, jalan tol, jalan raya, konstruksi sareng lapangan konstruksi atanapi prosés sanés. Éta tiasa ngagaleuh barang anu atos sapertos batu, beton bertulang, trotoar semén, sareng gedong lami. Operasi naksir sareng ngabongkar ogé tiasa dianggo pikeun operasi spésifik sapertos riveting, derusting, geter, tamping, piling, jst ku cara ngaganti batang bor, anu serbaguna pisan. Kalayan kaunggulan kaamanan sareng efisiensi na, breakerna parantos seueur dianggo dina ngarusak sekundér di daérah penambangan, sakedik-sakedik ngagentos blasting sékundér pikeun ngaremuk skala ageung. Dina operasi tambang, panerapan pemutus hidrolik dina kaayaan khusus anu tangtu nampilkeun kaunggulan unik, utamina dina operasi tambang selektif sareng pertambangan non-blasting. Éta mangrupikeun jinis metoda tambang anu énggal.

    Spésifikasi

    BARANG UNIT RB6A
    Beurat awak (inc. chisel) kg 156
    Beurat total kg 361
    Ukuran (L * W * H) mm 1660 * 328 * 480
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 40 ~ 70
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 110 ~ 140
    Frékuénsi niup bmp 500 ~ 900
    Diaméter pahat mm 68
    Beurat operator ton 4 ~ 7

    Pangangkut

    Merek Modél
    XCMG 40 60
    UCING 205 206
    KOMATSU PC40 PC45 PC50 PC60
    HYNUDAI RB55-7 RB60-7
    DOOSAN DAEWOO DH55 DH60
    HITACHI ZX60 ZX60W
    KOBELCO SK60
    VOLVO EC55
    KUBOTA 50 55
    SUNWARD SWE40 / 50/60/70/80
    SANY SY55C-9 SY60C-9 SY65C-9
    YUCHAI YC35 YC55 YC65
    LIUGONG CLG904 CLG905 CLG907
    FOTON 45
    ZOOMLION ZE60E-1
    Kuat JCM906D GC60
    LINGONG LG660 LG665
    XGMA 60-8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami