Hapé
0086-17753569640
Nelepon Kami
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Jempé Tipe Breaker RB20

Pedaran pondok:


  • MOQ: UNIT
  • Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Waktos pangiriman: 7 dinten saatos kéngingkeun pembayaran anu maju
  • Palabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur Utama

    Alat padamel anu penting pikeun breaker hidrolik, anu nganggo minyak tekanan anu disayogikeun ku stasiun pompa tina excavator atanapi loader, tiasa langkung épéktip ngabersihan batu anu ngambang sareng leutak dina sela batu dina fungsi pondasi gedong. Hal ieu digunakeun sasarengan sareng excavator listrik sapertos excavator hidrolik. Éta tiasa seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, jalan tol, jalan raya, konstruksi sareng lapangan konstruksi atanapi prosés sanés. Éta tiasa ngagaleuh barang anu atos sapertos batu, beton bertulang, trotoar semén, sareng gedong lami. Operasi naksir sareng ngabongkar ogé tiasa dianggo pikeun operasi spésifik sapertos riveting, derusting, geter, tamping, piling, jst ku cara ngaganti batang bor, anu serbaguna pisan. Kalayan kaunggulan kaamanan sareng efisiensi na, breakerna parantos seueur dianggo dina ngarusak sekundér di daérah penambangan, sakedik-sakedik ngagentos blasting sékundér pikeun ngaremuk skala ageung. Dina operasi tambang, panerapan pemutus hidrolik dina kaayaan khusus anu tangtu nampilkeun kaunggulan unik, utamina dina operasi tambang selektif sareng pertambangan non-blasting. Éta mangrupikeun jinis metoda tambang anu énggal.

    Spésifikasi

    BARANG UNIT RB20
    Beurat awak (inc. chisel) kg 850
    Beurat total kg 1870
    Ukuran (L * W * H) mm 2847 * 560 * 708
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 130 ~ 150
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 160 ~ 180
    Frékuénsi niup bmp 400 ~ 800
    Diaméter pahat mm 135
    Beurat operator ton 18 ~ 26

    Pangangkut

    Merek Modél
    XCMG 210 220
    UCING E200B 320C 322
    KOMATSU PC200 PC220 PW210
    HYNUDAI RB200 RB210 RB215
    DOOSAN DAEWOO DH220 DH225
    HITACHI ZX200 ZX210 ZX220 ZX270
    KOBELCO SK200 SK220 SK200E SK220E SK230E
    VOLVO EC210
    SUNWARD SWE230
    SANY SY185C-8 SY195C-9 SY205C-9 SY215C-9 SY225C-9 SY235C-9
    LIUGONG CLG200 CLG920
    FOTON 220
    ZOOMLION ZE205E ZE210E ZE230E ZE260E
    Kuat JCM924D JCM922D JCM921D GC228LC-8 GC208-8 GC258LC-8
    LINGONG LG6210E LG6225E LG6250E
    XGMA 210LC-8 230LC-7B

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami