Hapé
0086-17753569640
Nelepon Kami
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Jempé Tipe Breaker RB15A

Pedaran pondok:


  • MOQ: UNIT
  • Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Waktos pangiriman: 7 dinten saatos kéngingkeun pembayaran anu maju
  • Palabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur Utama

    Alat padamel anu penting pikeun breaker hidrolik, anu nganggo minyak tekanan anu disayogikeun ku stasiun pompa tina excavator atanapi loader, tiasa langkung épéktip ngabersihan batu anu ngambang sareng leutak dina sela batu dina fungsi pondasi gedong. Hal ieu digunakeun sasarengan sareng excavator listrik sapertos excavator hidrolik. Éta tiasa seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, jalan tol, jalan raya, konstruksi sareng lapangan konstruksi atanapi prosés sanés. Éta tiasa ngagaleuh barang anu atos sapertos batu, beton bertulang, trotoar semén, sareng gedong lami. Operasi naksir sareng ngabongkar ogé tiasa dianggo pikeun operasi spésifik sapertos riveting, derusting, geter, tamping, piling, jst ku cara ngaganti batang bor, anu serbaguna pisan. Kalayan kaunggulan kaamanan sareng efisiensi na, breakerna parantos seueur dianggo dina ngarusak sekundér di daérah penambangan, sakedik-sakedik ngagentos blasting sékundér pikeun ngaremuk skala ageung. Dina operasi tambang, panerapan pemutus hidrolik dina kaayaan khusus anu tangtu nampilkeun kaunggulan unik, utamina dina operasi tambang selektif sareng pertambangan non-blasting. Éta mangrupikeun jinis metoda tambang anu énggal.

    Spésifikasi

    BARANG UNIT RB15A
    Beurat awak (inc. chisel) kg 479
    Beurat total kg 985
    Ukuran (L * W * H) mm 2312 * 440 * 560
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 80 ~ 110
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 150 ~ 170
    Frékuénsi niup bmp 350 ~ 700
    Diaméter pahat mm 100
    Beurat operator ton 10 ~ 15

    Pangangkut

    Merek Modél
    XCMG 150
    UCING 212 213 214 E110
    KOMATSU PC120 PC150 PW150
    HYNUDAI RB130-7 RB175
    DOOSAN DAEWOO DH130 DH130W DH150 DH170
    HITACHI ZX100 ZX130W ZX150 ZX100WD ZX160WD
    KOBELCO SK100 SK120
    VOLVO EC120 EC140
    KUBOTA 161 185
    SUNWARD SWE90 / 125/130/150
    SANY SY135C-8 SY155H
    YUCHAI YC135
    FOTON 170
    ZOOMLION ZE150E
    Kuat JCM916D GC138 GCM913D MC136-9
    LINGONG LG6150E
    XGMA 140-8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami