Hapé
0086-17753569640
Nelepon Kami
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Sisi Tipe Breaker RB8A

Pedaran pondok:


  • MOQ: UNIT
  • Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Waktos pangiriman: 7 dinten saatos kéngingkeun pembayaran anu maju
  • Palabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur Utama

    Alat padamel anu penting pikeun breaker hidrolik, anu nganggo minyak tekanan anu disayogikeun ku stasiun pompa tina excavator atanapi loader, tiasa langkung épéktip ngabersihan batu anu ngambang sareng leutak dina sela batu dina fungsi pondasi gedong. Hal ieu digunakeun sasarengan sareng excavator listrik sapertos excavator hidrolik. Éta tiasa seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, jalan tol, jalan raya, konstruksi sareng lapangan konstruksi atanapi prosés sanés. Éta tiasa ngagaleuh barang anu atos sapertos batu, beton bertulang, trotoar semén, sareng gedong lami. Operasi naksir sareng ngabongkar ogé tiasa dianggo pikeun operasi spésifik sapertos riveting, derusting, geter, tamping, piling, jst ku cara ngaganti batang bor, anu serbaguna pisan. Kalayan kaunggulan kaamanan sareng efisiensi na, breakerna parantos seueur dianggo dina ngarusak sekundér di daérah penambangan, sakedik-sakedik ngagentos blasting sékundér pikeun ngaremuk skala ageung. Dina operasi tambang, panerapan pemutus hidrolik dina kaayaan khusus anu tangtu nampilkeun kaunggulan unik, utamina dina operasi tambang selektif sareng pertambangan non-blasting. Éta mangrupikeun jinis metoda tambang anu énggal.

    Spésifikasi

    BARANG UNIT RB8A
    Beurat awak (inc. chisel) kg 214
    Beurat total kg 334
    Ukuran (L * W * H) mm 1515 * 295 * 735
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 50 ~ 90
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 120 ~ 150
    Frékuénsi niup bmp 400 ~ 800
    Diaméter pahat mm 75
    Beurat operator ton 6 ~ 9

    Pangangkut

    Merek Modél
    XCMG 60 70 80
    KOMATSU PC45 PC50 PC60
    HITACHI ZX60 ZX60W
    KOBELCO SK60
    KUBOTA 60
    SUNWARD SWE60 / 70/80
    SANY SY65C-9 SY75C-9
    YUCHAI   YC65
    LIUGONG  CLG907
    FOTON 60 65
    ZOOMLION ZE85E
    Kuat JCM906D GC60
    LINGONG LG660 LG665
    XGMA 60-8

    Detil

    RB8
    RB8-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami