Hapé
0086-17753569640
Nelepon Kami
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Sisi Tipe Breaker RB35F

Pedaran pondok:


  • MOQ: UNIT
  • Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Waktos pangiriman: 7 dinten saatos kéngingkeun pembayaran anu maju
  • Palabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur Utama

    Alat padamel anu penting pikeun breaker hidrolik, anu nganggo minyak tekanan anu disayogikeun ku stasiun pompa tina excavator atanapi loader, tiasa langkung épéktip ngabersihan batu anu ngambang sareng leutak dina sela batu dina fungsi pondasi gedong. Hal ieu digunakeun sasarengan sareng excavator listrik sapertos excavator hidrolik. Éta tiasa seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, jalan tol, jalan raya, konstruksi sareng lapangan konstruksi atanapi prosés sanés. Éta tiasa ngagaleuh barang anu atos sapertos batu, beton bertulang, trotoar semén, sareng gedong lami. Operasi naksir sareng ngabongkar ogé tiasa dianggo pikeun operasi spésifik sapertos riveting, derusting, geter, tamping, piling, jst ku cara ngaganti batang bor, anu serbaguna pisan. Kalayan kaunggulan kaamanan sareng efisiensi na, breakerna parantos seueur dianggo dina ngarusak sekundér di daérah penambangan, sakedik-sakedik ngagentos blasting sékundér pikeun ngaremuk skala ageung. Dina operasi tambang, panerapan pemutus hidrolik dina kaayaan khusus anu tangtu nampilkeun kaunggulan unik, utamina dina operasi tambang selektif sareng pertambangan non-blasting. Éta mangrupikeun jinis metoda tambang anu énggal.

    Spésifikasi

    BARANG UNIT RB35F
    Beurat awak (inc. chisel) kg 1590
    Beurat total kg 3015
    Ukuran (L * W * H) mm 2820 * 665 * 1445
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 200 ~ 270
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 160 ~ 180
    Frékuénsi niup bmp 250 ~ 380
    Diaméter pahat mm 165
    Beurat operator ton 30 ~ 50

    Pangangkut

    Merek Modél
    XCMG 370
    UCING 329 335 330L E450 235C
    KOMATSU PC400
    HYNUDAI R420 R450
    DOOSAN DAEWOO DH360 DH420 DH500
    HITACHI ZX360 ZX400
    KOBELCO SK400 SK430 SK450
    VOLVO EC360 EC460
    SUNWARD SWE330
    SANY SY335C-9 SY335C-9H SY365C-8 SY365H-8 SY385H-8 SY358C
    XGMA 330LC-8
    ZOOMLION ZE360E
    Kuat MC386LC-8 GC378LC-8 GC458LC-8 GC378
    LINGONG LG6360E 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami