Hapé
0086-17753569640
Nelepon Kami
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Sisi Tipe Breaker RB22

Pedaran pondok:


  • MOQ: UNIT
  • Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Waktos pangiriman: 7 dinten saatos kéngingkeun pembayaran anu maju
  • Palabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur Utama

    Alat padamel anu penting pikeun breaker hidrolik, anu nganggo minyak tekanan anu disayogikeun ku stasiun pompa tina excavator atanapi loader, tiasa langkung épéktip ngabersihan batu anu ngambang sareng leutak dina sela batu dina fungsi pondasi gedong. Hal ieu digunakeun sasarengan sareng excavator listrik sapertos excavator hidrolik. Éta tiasa seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, jalan tol, jalan raya, konstruksi sareng lapangan konstruksi atanapi prosés sanés. Éta tiasa ngagaleuh barang anu atos sapertos batu, beton bertulang, trotoar semén, sareng gedong lami. Operasi naksir sareng ngabongkar ogé tiasa dianggo pikeun operasi spésifik sapertos riveting, derusting, geter, tamping, piling, jst ku cara ngaganti batang bor, anu serbaguna pisan. Kalayan kaunggulan kaamanan sareng efisiensi na, breakerna parantos seueur dianggo dina ngarusak sekundér di daérah penambangan, sakedik-sakedik ngagentos blasting sékundér pikeun ngaremuk skala ageung. Dina operasi tambang, panerapan pemutus hidrolik dina kaayaan khusus anu tangtu nampilkeun kaunggulan unik, utamina dina operasi tambang selektif sareng pertambangan non-blasting. Éta mangrupikeun jinis metoda tambang anu énggal.

    Spésifikasi

    BARANG UNIT RB22
    Beurat awak (inc. chisel) kg 956
    Beurat total kg 809
    Ukuran (L * W * H) mm 2480 * 575 * 1335
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 120 ~ 180
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 160 ~ 180
    Frékuénsi niup bmp 350 ~ 500
    Diaméter pahat mm 140
    Beurat operator ton 18 ~ 26

    Pangangkut

    Merek Modél
    XCMG 220 240 250
    UCING 219 320 322 325 320C
    KOMATSU PC200 PC220
    HYNUDAI R220 R205-7 R225
    DOOSAN DAEWOO DH220 DH226 DH258
    HITACHI ZX210 ZX220 ZX230 ZX240 ZX270
    KOBELCO SK220 SK230 SK250
    VOLVO EC210 EC240
    SUNWARD SWE230
    SANY SY185C-8 SY195C-9 SY205C-9 SY215C-9 SY225C-9 SY235C-9
    LIUGONG CLG210 CLG230 CLG920 CLG923 CLG925
    FOTON 230 240 260
    ZOOMLION ZE205E ZE210E ZE230E ZE260E
    Kuat JCM924D JCM922D JCM921D GC228LC-8 GC208-8 GC258LC-8
    LINGONG LG6210E LG6225E LG6250E
    XGMA 230LC-7B 240LC-8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami