Hapé
0086-17753569640
Nelepon Kami
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Taros Kami

Yantai Ramtec Téknik Mesin Co., Ltd.

Alamat

NO.157, JALAN FENGHUANGSHAN, ZON FUSHAN KOTA YANTAI, PROVINSI SHANDONG

Telepon

0086-17753569640

0086-535-2135206

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami