Hapé
0086-17753569640
Nelepon Kami
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Tentang Kami

Tentang Kami

Téks transparan

Profil Perusahaan

icobg

Yantai Ramtec Téknik Mesin Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional breaker hidrolik ngahijikeun panilitian sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa. Perusahaan ngagaduhan 6.000 méter pasagi pabrik produksi standar sareng 2.000 méter pasagi ruang kantor, ogé tim profesional langkung ti 100 jalma. Di waktos anu sami gaduh sajumlah alat mesin CNC presisi, sareng mangtaun-taun ngalaksanakeun panilitian produk hidrolik sareng pamekaran insinyur, tanaga mesin senior, alat debugging tanaga téknis sareng majelis majelis.

Kakuatan perusahaan

Kapasitas desain taunan perusahaan nyaéta 3500 sét mesin lengkep. Ayeuna, produk utami nyaéta RAMTEC, RB, KOYAMA, KYB sareng séri sééng lampu-tugas hidrolik breaker, breaker hidrolik tugas sedeng, breaker hidrolik tugas beurat, produk cocog pikeun paling ngimpor sareng ékskavator domestik anu ngadukung panggunaan. Kalayan téknologi produksi anu maju, aliran prosés anu indah sareng sistem manajemen kualitas produksi anu ketat salaku dasarna, perusahaan komitmen kana jalur pangembangan mérek high-end, sareng teras ngekspor alat-alat pemutus hidrolik berkualitas tinggi sareng awét pikeun industri mesin konstruksi global.

aboutimg

Ti saprak mimiti perusahaan, kami parantos nyetél visi ageung pikeun nyingkronkeun alat-alat breaker high-end anu dihasilkeun ku Ramtec sareng dunya. Kami terang yén upami kami hoyong ngahontal tujuan stratégis perusahaan abad-lami, manajemén kualitas ketat sareng inovasi kontinyu sareng pamekaran mangrupikeun hiji-hijina cara anu urang kedah buka. Tina desain dugi ka produksi, ti pengadaan dugi ka Inok, ti ​​analisis kualitas bagian dugi ka uji kinerja anu komprehensif tina sadaya mesin, urang Ramtec teras-terasan nempatkeun manajemen kualitas di tempat munggaran

Aya patarosan? Kami gaduh jawaban.

Dina raraga gaduh supplier bahan baku mumpuni sareng stabil, kami parantos ngembangkeun standar seleksi ketat, bahan baku kualitas mangrupikeun premis dasar produksi produk kualitas luhur.

Teges ngaleungitkeun sadaya produk anu rusak nyaéta Ramtec sadayana staf taat kana standar padamelan.

Kauntungan urang

icobg

01

Kami ngagaduhan tanaga manajemén panyimpenan anu propésional, ngalangkungan sistem manajemen panyimpenan anu aman sareng teratur, janten janten pangambung masing-masing departemen sambungan anu épisién;

02

Tim panilitian sareng pamekaran anu kuat, pamutahiran kontinyu sareng pamutahiran kinerja produk, koleksi tepat waktuna inpormasi panggunaan pelanggan, langkung seueur sareng paménta pasar, éta ngajantenkeun kontrol pasar paménta anu hadé.

Perusahaan ogé ngagaduhan pengawasan kualitas sareng departemen manajemén anu propésional, sipatna propésional, épisién, nekad ketat; Tina bahan baku kana pabrik, standar manajemén kualitas na, keukeuh kana bagian konci na panilitian sareng pamekaran produksi, ketat ngadalikeun prosés produksi, masing-masing prosedur dina prosés leutik pikeun ngaco dipasang, ageung pikeun sakumpulan mesin, lapisan kana lapisan, standar, digabungkeun sareng pangalaman produksi anu euyeub, panggunaan alat-alat canggih sareng instrumen pikeun ngukur sareng ngitung tepat, sareng prosés produksi unggal produk pikeun monitoring lajuning 360 derajat.

Tim Anu Dipidangkeun

icobg